Masal Oku

Wiki Article

masallar oku

Zamanın birinde okyanusun dibinde birbirinden farklı çokluk yaşayanları yaşarmış. Bu ateş parçasılar arasında devasa balinalar, neşeli yunuslar, rengarenk balıklar ve bir de cana yakın bir bahir kızı...

Mermi Er Masalı ’nda babasının namına hediye olarak aldığı tenha bacaklı mermi er ile balerin bebek beyninde geçen vakaları laf edinen balkı bir klasik masal. İyi okumalar. Kurşun çeri Hikayesi önceki hin süresince birbirinin nüshası olan…

Bir varmış bir yokmuş önceki mevsim karınin bile kalbur saman ortamında develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde yaşayan…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu hakları ihlal fail zevat, Türk Ukubet Kanununda mevzi vadi hukuki ve cezai yapmış oldurımlara bağımlı olurlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Masallar, ekseriya "masal anaları" tarafından, dinlemeye anık gruplara anlatılır ve bu masallar, elan sonra derlemeciler tarafından kırya aktarılır.

masallar

Birbirinden filinta ve aynı zamanda da keyifli maceralara hissedar olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birkötü farklı mevzu mideerikleri bulunurken en çok esaslı olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Elkızı bile bu masalların neler evetğuna bakalım.

Sizinde çocuklarınızla neşeli, çalgılı çağanaklı ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz derunin herhangi bir masalımıza tıklayıp okumanız kifayetli olacaktır.

Çevremizin ve arkadaşlarımızın tavırları, yaptıkları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim de hükümlandığımızın, bu nedenle de çevremizi seçerken tetik olmamız gerektiğini anlatmaktadır.

Genel anlamda çocuklara verilen bir öğüt veya mesaj ile finale hakikat ilerleyen ve finalinde iyilerin kazandığı ve her insanın dersini aldığı, sonuç olarak her insanın sonsuza düzen ışıklı bir şekilde evetşamasıyla biterler.

şirin, tarafından ileriyi belirti ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim kardeşlerim. Sen bile bizlere acımasızlıp kımıldamak icap misin” niteleyerek sormuş.  Ayıcıkların oyunları gerçekten çok eğlenceliymiş. Miniş ile  vesair ayıların yerına koşarak gitmiş.

Bu sarayda kral kraliçe ve bile oğulları prens yaşarmış. Prensin de bir bakıcısı varmış. Denetlemecısının ün tonu ve sesi o derece […]

Şimdi sen bile çağdaş ve yeni bir masal oku ve çocuğunla eşsiz bir dünyaya haklı girişim at!

Bir varmış bir yokmuş… Geçmiş dem içinde kalbur saman zarfında bir orman varmış. Bu ormanda bir çok sonuç ağacı varmış…

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page